Om feldt'S
Selskapets grunnlegger, Lennart Feldt, har drevet egne foretak i fiskebransjen i over 40 år. Feldt´s Fisk & Skaldjur AB ble etablert i 1992 og idag er hele familien delaktig i selskapet og man kan således si at det er et ekte familieforetak.

På hjemstedet ved Smögen finnes stor kunnskap og lange tradisjoner innen den marine sektor.

Da Feldt's Fisk & Skaldjur ble etablert var grunnidéen å ha noen få storselgende produkter. Men årene gikk og etterspørselen etter Feldt´s delikatesser fra havet øket. Idag har Feldt´s et stort og rikholdig sortiment bestående av ca 400 produkter. Feldt's er en av de ledende fiskeleverandørene til det svenske storkjøkkenmarkedet. Selskapet har idag 29 ansatte.

Målsettingen er å være Sveriges beste fiskeforetak.

Hele prosessen, fra fangst til ferdig produkt kontrolleres ytterst nøye. Produktene markedsføres mot restaurant- og storkjøkkenmarkedet av våre telefonselgere og distribueres gjennom de ledende storkjøkkengrossistene .

Vi holder en høy lagerberedskap og vi har alltid glasering som overvekt, du betaler altså ikke for vann (glasering=hinnen av is som legges på fisken for å unngå frysetørking). Benytt gjerne vårt glaseringstest og oppdag forskjellen! Som et ledd i å høyne kvalitetsbevisstheten gjennomfører vi kundeopplæring i våre lokaler ved Smögen.

Prisutvikling og råvaretilgang har tilført oss nye og velsmakende fisker fra fremmede land f.eks. Hokifilét og Kapkummel. Vi importerer det beste som havet kan tilby. Sortimentet omfatter upanert, panert og forstekt, hvilket tilgodeser alle kundekategorier. Ekte svenske produkter, som f eks pillede og ferskinnlagte reker, strömming, kaviar og sildeprodukter fra Bohuslän finnes i sortimentet.

Våre grunnpillarer er: kvalitet, etikk og moral.

Feldt´s Fisk & Skaldjur er miljøsertifisert i.h.t ISO 14001, kvalitetssikret i.h.t ISO 9001 og sertifisert i.h.t ISO 22000 system for næringsmiddelsikkerhet.
We Love Seafood

Välkommen!

Den webbläsare du använder stödjer inte tjänsterna på fisk. Därför rekommenderar vi dig starkt att uppgradera till en nyare version av Internet Explorer eller att du provar på någon av de andra nedanstående webbläsarna.
Microsoft Edge Google Chrome Mozilla Firefox Safari